Op deze pagina vind je een overzicht van mensen/bedrijven met wie ik regelmatig samenwerk

Ik werk al een aantal jaren nauw samen met Eva Divya van Felicitat Life. Wij zijn een hele mooie aanvulling op elkaar en werken graag samen.
Als ik zie dat de vastzittende patronen heel diep zitten en dat het nodig is om daar helderheid in te krijgen, dan stuur ik je door naar Eva Divya. Zij kan vanuit de energie de diepste lagen van het netwerk zien, waarbinnen deze patronen zich hebben vastgezet. Met haar spiritueel bewustzijn kan zij deze lagen helder en lichter maken en je perceptie hierop veranderen. Zij is een expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en kan een volgende stap zijn in jouw persoonlijke groei.

Bij Felicitat Life begeleid en coach ik mensen als onderdeel van hun training of coaching daar en ga ik mee op retraites als coach. Mocht er tijdens je coaching bij haar een trauma ter sprake komen of zijn er andere oorzaken die je energieveld verstoren? Dan is er de mogelijkheid om een aantal sessies bij mij te volgen om eventuele trauma’s en/of fysieke klachten weer in balans te krijgen.

Ook ben ik natuurgeneeskundig/orthomoleculair therapeut bij natuurdrogist A.J. van der Pigge.
Drogisterij A.J. van der Pigge is al meer dan 170 jaar een begrip in Haarlem en we werken we als natuurgeneeskundigen met kruiden en supplementen om zo de gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen. Als ik je supplementen voorschrijf, verwijs ik je door naar Van der Pigge. Door mijn samenwerking met hen, krijg je 10% korting op de aanschaf hiervan.

Eva Divya, Felicitat Life, www.felicitatlife.nl
Drogisterij Van der Pigge, www.vanderpigge.nl
Medivere, www.medivere.nl
Pro Health, www.prohealth.nl
Acupuncturist Dr. King SiongTan, www.tanwellness.com