Al jaren ben ik gefascineerd in de persoonlijke ontwikkeling, beweging en groei van ons als mens.

Wat beweegt ons, waar liggen onze behoeften, waar laten we ons door leiden en waarom? Welke patronen en overtuigingen hebben we en in hoeverre heeft dit invloed op onze staat van zijn? Wanneer kiezen we van uit vrijheid en wanneer vanuit beperking en in hoeverre zijn we in staat dit te voelen en wat is de impact hiervan op onze huidige leefwijze?

Ik begeleid je in hoe je bewust kunt worden in je eigen lichaam. Wat heeft jouw lichaam je te vertellen, wat heeft het nodig/wat heb jij nodig en hoe ga je hiermee om?

Ik geloof dat iedereen zijn eigen pad heeft in het leven en dat het leven een weg is om te groeien in ons eigen bewustzijn. Alles komt voort uit een universum en alles hangt met alles samen. Hierin heeft iedereen zijn eigen belangrijke en onmisbare functie in het grotere geheel. In vrijheid leven, bewust zijn in je eigen lijf en te ontdekken wat jouw aandeel is in het grotere geheel, wat jouw “purpose” is, en hoe je dat kan vormgeven: dat is waar ik je in kan begeleiden.

Doordat ik al jong gefascineerd door deze onderwerpen, volgde ik een opleiding Touch for Health en Kinesiologie. Dit vulde ik aan met therapieën als PMA, EFT, Cranio-Sacraal therapie en specialiseerde me daarnaast in trauma verwerking, orthomoleculaire therapie (inclusief medische basiskennis) en lifestyle coaching. In de loop der jaren heb ik mijn kennis steeds verder uitgebreid in deze gebieden. Zoals bijvoorbeeld (familie) opstellingen en homeopathie.

De combinatie van deze behandelmethoden geven een persoonlijk inzicht in de vraag waarmee je bij mij komt. Indien nodig, werk ik samen met andere disciplines om zo optimale resultaten te behalen. Je kunt hierbij denken aan een huisarts, kinderarts, osteopaat of acupuncturist. Mocht ik vermoeden dat je gezondheid eerst met een arts besproken moet worden, dan verwijs ik je altijd door.