Tijdens een sessie brengen we samen in kaart tegen welke uitdagingen je aanloopt in je leven. Dit kan zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn.

Tijdens een sessie brengen we samen in kaart tegen welke uitdagingen je aanloopt in je leven. Dit kan zowel fysiek, mentaal als emotioneel zijn. Vaak komen dit soort klachten voort uit patronen die zijn ontstaan door een beschermingsmechanisme dat we hebben gecreëerd om pijn te vermijden of te voorkomen.
We gaan samen op zoek naar de oorzaak, de bron van je klacht of vraag, om vanuit daar te zien wat er nodig is om deze los te laten en iets nieuws te creëren. Ik ondersteun je in het loslaten van trauma en oude patronen en geef je handvatten die je kunt gebruiken om je leven in het nu vorm te kunnen geven. Vanuit mijn praktijk, mijn kennis en persoonlijke ervaring kan ik je ondersteunen op veel verschillende vlakken. Het is voor mij de combinatie van “lichaam en geest in balans krijgen en houden” om zo een gelukkig en vrij leven te leiden.

Met welke technieken wordt er gewerkt?

Ik werk met technieken uit de Kinesiologie (Touch For Health, spiertesten), psychologie, coaching, NLP, PMA, PRI, somatic experience, emotional stress release, orthomoleculaire geneeskunde en natuurvoeding.

Voor welke klachten zijn deze behandelingen geschikt?

Bij fysieke klachten kun je denken aan:
Darmproblemen, stress, onrust, overspannen, burn-out, slapen, energie, menstruatie/overgang, hoofdpijn/migraine, huidproblemen, voeding, gewicht, spier en gewrichtsproblemen, misselijk, duizelig, zwangerschap, verslavingen.

Bij emotionele klachten kun je denken aan:
Stress, onrust, burn-out, angsten, boosheid, relatie problemen, scheiding, verdriet, klachten na een traumatische ervaring, onzekerheid, niet gehoord worden, niet geliefd voelen, verslavingen (voeding, roken, relaties), depressieve gevoelens, hoog gevoeligheid (HSP), ontevredenheid, werk gerelateerde problemen, onvervulde verlangens.

Voedingsadvies en supplementen

Mocht er aan je klacht/vraag een fysiek onderdeel gekoppeld zijn, dan kan voeding en/of supplementen ook een onderdeel  zijn van je herstel. Soms is het belangrijk een periode juist bepaalde voedingsmiddelen wel of niet te nemen of een tekort aan vitaminen en mineralen aan te vullen. Deze kunnen nl van grote invloed zijn op hoe je je geestelijk of lichamelijk voelt. Ik kan hierbij gebruik maken van ontlastingenonderzoeken van Medivere en/of bloedonderzoeken via Pro Health. Indien het nodig is, gaan dit soort dingen in samenwerking en overleg met je huisarts.

Ook geef ik op maat gemaakte voedingsadviezen voor mensen die hun gezondheid willen ondersteunen.